Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Palvelut

Klassinen hieronta

                                                                                                                                                

 Jos kärsit esim lihasjännityksestä tai jännityspäänsärystä tai sinulla on lihasperäisiä kipuja, kannattaa hoidoksi valita klassinen hieronta. Klassisen hieronnan otteilla voidaan vaikuttaa myös arpi- ja siedekudosmuodostumiin. 

Klassisen hieronnan lisäksi olen pertehtynyt nivelten liikkuvuuden edistämiseen. Jos sinulla on jokin nivelsairaus, tekonivel, nikamalukkoja, rajoittunut nivelen liike tai nivelen liikekipua, voit kääntyä minun puoleeni.

 

 

 

Intialainen päähieronta

 

Intialainen päähieronta on vuosisatoja vanha hoitomuoto. Sitä käytetään rentouttamiseen sekä stressin lievittämiseen. Hoidon aikana käydään miellyttävin rauhallisin ottein kasvot, korvalehdet, pään alue sekä niska-hartiaseutu. Öljyä ei käytetä kasvojen eikä pään alueella. Hieronta suoritetaan yleensä istuma-asennossa, sen takia se on erityisesti suosittu mm raskaana olevien keskuudessa. Intialainen päähieronta helpottaa lihasjännityksiä, vilkastuttaa verenkiertoa, poistaa stressiä, kirkastaa ajatuksia, helpottaa jännityspäänsärkyä. Meillä voit valita joko 30 min tai 50 min hoidon. 

Intialaisen päähieronnan lahjakortti on suosittu hemmottelulahja.

 

 

Hunajahieronta

                                         

Hunajahieronta on yksi heijasteterapiamuodoista. Sen tehokkuus perustuu hunajan terveellisten aineiden ja hieronnan yhteisvaikutukseen. Hunajahierontaa on hyvä käyttää esim. flunssan aikana, keuhkoputkentulehduksen tai muiden keuhkosairauksien yhteydessä.

 

 

 

 

 

Parafiinihoito

 

Parafiinihoito tapahtuu niin, että iholle levitetään kosteusvoidetta, sen jälkeen käsi (tai jalka) kastetaan lämmitettyyn parafiinniin (n.55 astetta) noin kolme kertaa, että iholle muodostuu sopivan paksu parafiinikerros. Sen jälkeen käteen (tai jalkaan) laitetaan muovipussi ja froteesuoja. Parafiini saa vaikuttaa noin 15-20 min, jonka jälkeen se vain kuoritaan pois.

Parafiinihoidon voi ottaa joko yksinään tai muun hoidon yhteydessä, jolloin vaikutusaika on pidempi ja hoito sen takia tehokkaampi. Parafiinihoito sopii erityisesti reumasta ja jäykistä nivelistä kärsiville. Se parantaa ihon aineenvaihduntaa, rentouttaa ja lievittää kipua sekä parantaa hoitoaineiden imeytymistä ihoon.

 

Kuumakivihieronta

 

Kuumakivihieronta, hot stone, Vahto.

Kuumakivihieronta on Intiasta ja Havaijilta peräisin oleva hoitomuoto. Hoidossa käytetään lämmitettyjä basalttikiviä, jotka luovuttavat lämpöä hitaasti, mikä mahdollistaa sen pääsyä syvälle kudoksiin. Hyvin rentouttava ja lempeä hoito.

 

 

 

 

Aromahieronta

 

Aromahieronta on rentouttava ja lempeä hoitomuoto. Hierontaotteet ovat klassista hierontaa kevyempiä, enimmäkseen sivelyotteita. Perusöljyn lisäksi hieronnassa käytetään eteeristä öljyä tai öljysekoitusta. Eteeriset öljyt vaikuttavat sekä imeytymällä ihon läpi, että hengityksen kautta. Öljyvalinnalla voi aikaansaada erilaisia vaikutuksia, esim. rentouttava tai virkistävä vaikutus.

 

 

 

 

Sokerointi 

 

Skin Candy sokerointi, Vahto, Rusko

Sokerointi eli ihokarvojen poisto sokerilla sattuu vähemmän kuin vahaus. Karva revitään kasvusuuntaan (päinvastoin kuin vahauksessa), mikä on hellävaraisempi tapa. Minä käytän sokeroinnissa Scandinavian Skin Candy tuotesarjaa, voit tutustua sarjaan lisää tällä sivulla:

 http://www.skincandy.fi/fi/ 

Ennen sokerointiin tuloa: ihon pitää olla puhdas, ilman kosteusvoidetta. Älä kuori ihoa 2 päivää ennen äläkä vuorokauteen sokeroinnin jälkeen. Vältä myös hikoilua sokeroinnin jälkeen (ei saunaan tai salille n. vuorokauden ajan). Myöhemmin ihoa kannattaa kuoria säännöllisesti (n. kerran viikossa) ja rasvata säännöllisesti välttääkseen karvojen sisäänkasvua.

 

Jalkojen hoito

 

Jalkahoito, jalkahoitaja Vahto, Tatjana Sappinen. Diabeetikon jalkahoito Vahto.

Jalkojen omahoito on hyvin tärkeä. Päivittäinen jalkojen pesu miedolla saippualla sekä rasvaus (riittävän rasvaisella voiteella) hoitavat ja ennaltaehkäisevät monia ongelmia. Muista kuivata varpaanvälit hyvin pesun jälkeen, ettei synny hautumia. Hautunut iho on infektioportti! Kun laitat rasvaa, älä laita sitä varpaanväleihin yhtään, samasta syystä, sen sijaan kovettuneita ja kuivempia kohtia kannattaa hieroa kauemmin voiteen kanssa, jotta se imeytyisi paremmin. Kun leikkaat kynsiä, älä leikkaa liian lyhyiksi, kynnen pitää tuntua kun painat sormella varpaan päästä. Älä pyöristä kynnen kulmia, vaan leikkaa varpanpään muotoiseksi, ettei kynsi kasva sisään.

Milloin ammattilaisen hoitoon?

 Jos et ylety kunnolla varpaisiin tai et näe kunnolla leikata omia varpaankynsiä, jos sinulla on: kovettumia/känsiä, halkeilevat kantapäät, joita ei omahoidolla saa parannettua, paksuntuneet kynnet, sisäänkasvaneet kynnet, torakynnet, kivulias/häiritsevä syylä, jos sairastat diabetesta tai nivelreumaa, jaloissa tuntuu kipua (jalkaterä, nilkka, polvi). 

Diabeetikon jalkahoito:

Jos sinulla on diabetes, lääkäri tekee sinulle riskiluokituksen. Riskiluokitukseen kuuluu mm pintatunnon, verenkierron sekä virheasentojen arviointi jaloista. Riskiluokkia on 0-3. Jos kuulut riskiluokkaan 2 tai 3, lääkäri kirjoittaa sinulle lähetteen jalkahoitoon. Lääkärin lähetteellä voit saada kunnalta osittaisen korvauksen hoidosta, maksat vain omavastuuosuuden. Ruskolaiset voivat tulla lääkärin lähetteellä minun jalkahoitoon, muiden kuntien asukkaiden kannattaa varmistaa, miten asia on järjestetty. 

 

Yksilöllinen silikooniortoosi varpaiden virheasennon korjaamiseen/ suojaksi.

 

Hyvinvointitapahtuma

 

Suunnitteletko pikkujouluja, polttareita, vauvakutsuja tai muuten vaan illanistujaisia naisten kesken? Puuttuuko ohjelma? Miten olisi rentouttava hemmottelu? Vaihtoehtoina on pikamanikyyri, hieronta, meikkaus, ripsien ja kulmien kestovärjäys, parafiinihoito, intialainen päähieronta tai kampaus. Voitte valita yhden tai useamman hoidon / osallistuja. Hinnat alk. 20€/ osallistuja. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä teille räätälöity paketti ja tarjous.